HUN - UK - HUN

Hetente rendszeres járatokkal...

Költöztetés - Csomagszállítás

Csomagszállítás

Cégünk szervezettségének köszönhetően a csomagok akár a felvételtől számított 48 órán belül célhoz érnek. A csomagok felvételekor átvételi elismervényt adunk, valamint felvilágosítást adunk arról, hogy a küldemény mikorra várható.

Angliában és Magyarországon a csomag felvétele, illetve leadása a feladó/címzett lakhelyénél történik egy előre egyeztetett időpontban.

A feladó és a címzett vállalja, hogy a csomag törvénybeütköző, illetve bűncselekményből származó dolgokat, tárgyakat nem tartalmaz, továbbá a csomag tartalmáért kizárólagosan a feladó és a címzett vállal felelősséget.

A csomagok épségéért a szállító felel, viszont nem garantálhatja a csomagok bontatlanságát, ami a tranzitútvonalon, illetőleg az angol vámolásnál válhat esedékessé. Amennyiben ez megtörténik, a vámnál erről jegyzőkönyv kerül kiállításra. A szállítható csomagolásról a feladó köteles gondoskodni.

A csomagokon fel kell tüntetni:

  • a feladó nevét, címét, telefonszámát
  • az átvevő nevét, címét, telefonszámát

Költöztetés

Komplett költözés esetén lehetőséged van a csomagjaiddal együtt utazni. Úti céltól függően akár 24 órán belül megérkezhetsz.


HUN +36 70 429 3673
UK +44 79 47 30 19 79

CSOMAGSZÁLLÍTÁS

Csomagszállítás díja az M5 – M1 autópályák mentén, Szeged – Kiskunfélegyháza – Kecskemét – Budapest – Tatabánya – Győr útvonalon történő felvétellel alapáron fizetendő.

  • 0-25 kg    30 gbp
  • 5 kg felett  + 1 gbp/kg

A tranzitútvonaltól kieső címek csomaggszállítási díja egyedi igények figyelembevételével kerül megállapításra.

1422703992966.jpg